Hlavní obsah

Natočil se podle nich film, nyní se po 10 letech znovu svlékly

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Říká se jim Calendar Girls (Dívky z kalendáře), ale slovo dívky je mírně nadnesené. Skupina starších žen se rozhodla před deseti let nafotit kalendář decentních nahých fotografií. Jedné z nich totiž zemřel manžel na leukémii a ona se rozhodla získat nějaké peníze na charitu za účelem pomoci podobně postiženým lidem.

Článek

Kalendář nafocený před deseti lety slavil obrovský úspěch. Ženy tehdy získaly neuvěřitelných 60 miliónů korun, byla podle nich napsána divadelní hra a natočil se známý film.

Angela Bakerová, které zemřel manžel na leukémii a celou akci dala před deseti lety dohromady, mluvila dojatě i po dlouhých letech. V slzách štěstí představila médiím nový nahý kalendář, ve kterým účinkuje šest z 11 žen, které vystupovaly v tom předešlém.

Kalendář je tentokrát vyvedený v pestrých barvách a očekává se, že i tentokrát bude prodej kalendáře bezproblémový. Tento nápad totiž už dávno překročil hranice města Leeds a prodává se po celém světě.

Reklama

Výběr článků

Načítám