Hlavní obsah

Muž nosil 30 let v těle zárodek svého dvojčete

Novinky, Karolina Zarzycká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oxford

Scéna jako vystřižená z filmu Vetřelec se odehrála v anglickém Oxfordu. Třicetiletému Gavinu Hyattovi se z břišní krajiny pupíkem vyklubal zárodek čehosi, co připomínalo živý organismus.

Článek

Gavin Hyatt, třicetiletý instalatér z Oxfordu, vysvětloval pro deník The Sun svůj příběh, na jehož začátku stála bolest břicha a poté mnoho vyšetření u čtyř různých lékařů.

Všichni doktoři, kteří mu vyšetřovali břicho, se shodli, že má v žaludku cystu. Jednoho dne však Gavin Hyatt začal cítit veliké bolesti v břišní krajině, zavolal si rychlou záchranou službu a byl převezen do nemocnice Oxford's John Radcliffe.

Ven se začal drát jakoby pupeční šňůrou a podle doktora Joea Santose, který byl k unikátnímu "porodu" přivolán, byla scéna jak vystřižená z filmu Vetřelec.

"Neuvěřitelné. V okolí pupku se začala zvětšovat boule, vyhrnula se spousta krve a náhle byl na světě čtyřcentimetrový zárodek, dvojče pana Hyatta. Ještě v matčině lůně na počátku jejího těhotenství tento zárodek zahynul a třicet let se přiživoval v břiše svého bratra."

Dnes se podle svých slov Hyatt cítí skvěle, své dvojče má v zavařovací skleničce a říká mu důvěrně malý Gav.

Reklama

Výběr článků

Načítám