Hlavní obsah

Kiefer Sutherland praštil v baru známého návrháře

New York

Hvězda akčního seriálu 24 hodin, Kiefer Sutherland, byl v noci na pátek obviněn z vážného napadení poté, co v úterý hlavou schválně udeřil modního návrháře Jacka McCollougha v newyorském nočním klubu. Herec, který je známý již z minulosti pijáckými výstřelky, se sám dostavil k výslechu na policii.

Článek

McCollough tvrdí, že se stal obětí "zlomyslného, násilného a nevyprovokovaného útoku".  Obviněný Sutherland a jeho mluvčí událost veřejně nekomentovali a podle CNN odmítali všechny žádosti o vyjádření. Obvinění pro něj může mít dalekosáhlé následky, protože ještě běží pětiletá podmínka, kterou dostal v Los Angeles za řízení pod vlivem alkoholu. Za stejný přečin již loni strávil 48 dní ve vězení.

Policie v případu zatím Sutherlandovo jméno oficiálně nezmínila. Pouze uvádí pohlaví, rasu a věk útočníka a oběti. "Bílý muž ve věku 42 let hovořil se ženou, když jiný bílý muž se snažil projít mezi nimi, aby se dostal k baru. Začala hádka a podezřelý udeřil napadeného hlavou a způsobil mu zranění na nose."

Sutherlandovi je 42 a McColloughovi je 30. Média doplnila, že ženou, s níž herec mluvil, byla herečka Brooke Shieldsová. "Kdokoli Jacka McCollougha zná, ví, že by neublížil ani mouše," řekl mluvčí napadeného návrháře a zopakoval, že šlo o zlomyslný a nevyprovokovaný útok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám