Hlavní obsah

Brad Pitt se utekl vyplakat na rameno Jennifer Anistonové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

S titulkem "Brad Pitt a Jennifer Anistonová jsou opět spolu," přišel americký týdeník In Touch. Podle časopisu se sice bývalí manželé k sobě nevrátili, ale poprvé od rozvodu se setkali při intimní chvilce. Údajně se 23. dubna společně projížděli hodinu New Yorkem a Brad si své bývalé stěžoval, že mu vztah s Angelinou Jolie nefunguje.

Foto: Profimedia.cz

Brad Pitt s Jennifer Anistonovou v dobách, kdy byli ještě manželé.

Článek

Magazín In Touch citoval údajné Pittovy přátele, podle nichž si bývalí manželé často volají a dokonce denně posílají smsky. Magazín také tvrdí, že Brad 23. dubna navštívil natáčení filmu Salt své partnerky Angeliny v New Yorku, ale pak odjel na druhý konec města a setkal se s bývalou manželkou, která natáčí ve stejné metropoli snímek Baster.

„Přijel na opačný konec placu, kde měla Jennifer svůj karavan, a ona tam naskočila do jeho auta. Jezdili pak spolu po New Yorku a povídali si. Brad se svěřil Jennifer se svými city. Řekl jí, že se snaží, aby mu to s Angelinou fungovalo, ale že to selhává,“ uvedl zdroj blízký Pittovi pro In Touch.

Na Angelinu se toho žene víc

Po hodině rozhovoru prý Brad vysadil Jennifer před hotelem Greenwich. „Plánovali to skutečně velmi pečlivě, aby se o tom nikdo nedozvěděl,“ dodal zdroj.

Na Angelinu Jolie se však chystá ještě jiná pohroma. V jedné z plánovaných publikací by totiž mělo vyjít najevo, že je současná manželka Brada Pitta sexuálně perverzní a nemá žádné morální zábrany. V minulosti se hovořilo o incestu s bratrem, teď prý vyjde najevo, že svedla partnera své vlastní matky. V tu dobu jí ještě nebylo 18 let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám