Hlavní obsah

Lékaři zakázali Jacksonovi koncertování, musí přibrat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Lékaři sdělili Michaelu Jacksonovi (50), že je tak hubený, že by neměl na živo koncertovat. Tvrdí, že pokud chce zpívat v červenci v Londýně, musí začít pořádně jíst. Producent Jacksonova koncertu trvá na tom, že bývalá hvězda popu je "extrémně fit" a na živé vystoupení se těší. Odborníci se ale shodují na tom, že Jackson má vážnou podváhu. Aby mohl být považován za zdravého, měl by přibrat alespoň 10 kilogramů.

Článek

"Dělají si starosti s tím, že Michael je moc křehký. Nařídili mu, aby víc jedl, ale on to odmítá a pořád jí jako ptáče," sdělil jeden z členů produkce reportérům listu The Sun.

Jackson se prý také ještě pořád potýká s kožní infekcí, kterou se nakazil v únoru. Navíc má problémy se zády. Živě nezpíval od svého katastrofálního vystoupení na World Music Awards v roce 2006. Tehdy jen stěží zazpíval dvě sloky písně "We Are The World" a pak se odpotácel z pódia.

Jeho vystoupení mají prý zahrnout i živá zvířata a duet s jeho dvanáctiletým synem Princem. Na jeho turné by měla zazpívat i Britney Spearsová a Leona Lewisová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám