Hlavní obsah

Sporťačka Jana Adamcová na dva roky zmizí z obrazovky Novy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sporťačka TV Nova Jana Adamcová nebude nejméně do podzimu 2011 vystupovat na obrazovkách této televize. Oficiálním důvodem je, že Adamcová zažádala o čerpání rodičovské dovolené až do tohoto termínu. Některá média spekulují o tom, že za jejím rozhodnutím stojí vážné spory TV Nova s jejím manželem režisérem Jiřím Adamcem.

Článek

"Po uplynutí mateřské dovolené Jana Adamcová standardně zažádala o čerpání rodičovské dovolené do podzimu 2011," informovala Novinky mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

Na otázku, zda se domnívá, že její odchod je opravdu zapříčiněný neshodami mezi TV Nova a režisérem Jiřím Adamcem však odpověděla: "Nezbývá mi, než zopakovat, že Jana Adamcová neodchází, ale standardně zažádala o čerpání rodičovské dovolené. Důvody jejího rozhodnutí byste měli probrat spíše s ní."

Podle deníku Aha! stojí za rozhodnutím populární moderátorky spory jejího manžela s televizí Nova. Režisér Jiří Adamec nedávno odmítl režírovat vyhlašování ankety TýTý, jelikož nesouhlasil s některými požadavky televize směrem k pořadu. Po jeho vysílání ho pak veřejně kritizoval.

Současná situace Adamcové nevyhovuje

Vyhlašování cen TýTý nechtěl Adamec raději ani moc komentovat. "Svůj názor si raději nechám pro sebe. Samozřejmě ale, že bych to všechno udělal jinak. Jsem rád, že jsem odmítl poslouchat hlouposti Novy a TýTý nedělal," řekl pro Blesk známý režisér.

Adamcová pak pro deník Aha! uvedla, že se za současné situace do Novy vracet nechce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám