Hlavní obsah

Modelka Heidi Klumová se svlékla přímo během talk show

Novinky, Jakub Kynčl
New York

Německá supermodelka Heidi Klumová se evidentně příliš nestydí. Předvedla to i v zábavném diskuzním pořadu americké moderátorky Ellen Degeneresové. Během show se totiž nechala slyšet, že šaty od návrhářky Alice Temperleyové, které měla zrovna na sobě, věnuje do charitativní dražby. Ale že je věnuje tak rychle, to nečekal asi nikdo.

Článek

Moderátorka během show obecenstvo informovala, že je Heidi Klumová znovu těhotná. Krátce poté přišla řeč na dobročinnost a modelka uvedla, že hodlá věnovat charitativní organizaci The Humane Society výtěžek z dražby jejích krásných bílých šatů od módní návrhářky Alice Temperleyové, které na sobě měla právě během této show. Moderátorka se jen stručně dotázala, kdy tak učiní a modelka odpověděla, že kdykoliv.

Když moderátorka Klumovou provokovala, zda by to šlo opravdu kdykoliv, třeba ještě v době vysílání, modelka pronesla: "No kdykoliv, chceš to právě teď? Dobře." Načež si začala sundávat tenká ramínka šatů. Ellen Degeneresová okamžitě přispěchala s drobnou utěrkou, kterou chtěla zakrývat modelce prsa.

Během chvíle si však moderátorka zjevně uvědomila, že ani kus látky by nezabranil kamenování její osoby od konzervativních diváků, a tak si nechala poslat plentu ze zákulisí, za kterou se supermodelka svlékla. Takový aplaus od publika už Ellen Degeneresová ve svém pořadu dlouho nezažila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám