Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Prasečí chřipku nedostanu, já to nejím

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Že má IQ kulaťoučké a vyzrálé tykve dokázala Paris Hiltonová znova a opět v posledním komentáři týkajícím se prasečí chřipky. Členka miliardářského klanu hoteliérů totiž potvrdila, že vůbec nechápe, proč je prasečí chřipka v tuto chvíli tak nebezpečná a hrozí pandemie. Zlatovláska Paris tvrdí, že se chřipky nebojí. „Já to nejím,“ uvedla na vysvětlenou.

Článek

Vše se odehrálo na ulici, kde přepadl Paris jeden bulvární novinář. Hiltonová s ním byla ochotná komunikovat, a proto bulvární slídil využil situace a zeptal se skandalistky, zda ví, co je to prasečí chřipka. „Ne,“ odvětila americká celebrita a ledabyle si hrála se svým mobilem.

Paparazzo Hiltonové vysvětlil, že je to nový smrtelný kmen chřipky, jenž zabil desítky lidí v Mexiku a šíří se světem. A na otázku, zda se proto tohoto viru obává, odpověděla Paris: „Já to nejím.“

Prasečí chřipka se šíří kapénkami z dýchacího systému jako každá jiná chřipka a tudíž v bezpeční před ní nemohou být ani ti, kdo nekonzumují vepřové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám