Hlavní obsah

Ivana Trumpová chce v Česku koupit nemovitosti

Praha

Miliardářka Ivana Trumpová (60) vydělá čtrnáct milionů amerických dolarů každou minutu. Jezdí po světě a kupuje, co ji napadne. Tu nějaký ten dům, tu zase luxusní oblek nebo nějakého muže. Teď má zálusk na nemovitosti v Česku.

Článek

"Moje kamaráda Tamara Bendlová má výborný vkus. Obě jsme si prohlédly a vybraly modely z jejího nového obchodu v Pařížské ulici. Nechala jsem je odvézt do hotelu, abych si je pořádně prohlédla a vyzkoušela," svěřila se výborně vypadající Trumpová, oblečená v temně modrém kalhotovém kostýmu.

"Po celém světě se šíří finanční krize, ale já si myslím, že Česka se ještě tolik nedotkla. Proto přemýšlím, že bych si zde koupila nějakou nemovitost. Ještě to musím všechno zvážit," říká miliardářka, která velmi pečlivě dohlíží na své podnikání.

A jak se sluší na bohatou dámu, navštívila s Tamarou Bendlovou (45) Azylový dům pro týrané ženy a předala tam společně s ní půlmilionový šek na dobročinné účely.

Rozvod se nekoná, tvrdí Trumpová

Trumpová se opět provdala, tentokrát za šestatřicetiletého herce a modela Rossana Rubicondiho. Úvahy, že se s ní chce teď přitažlivý krasavec rozvést, rázně popřela.

Ráda jezdí do Prahy, zúčastnila se i Plesu v opeře a otevření obchodu Simple její kamarádky Tamary Bendlové, manželky bývalého středočeského hejtmana a odcházejícího ministra dopravy. Obě dámy si spolu vybraly oblečení nejluxusnějších světových návrhářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám