Hlavní obsah

Alice Bendová: Nejlepší recept na horko je radler

Korzo, Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka a modelka Alice Bendová (35) si pivo běžně v restauraci nedává. Přesto, když je v létě pořádné horko, neodolá a dá si ho se Spritem či Fantou a dá tak vzniknout oblíbenému drinku radler, který je v německy mluvících zemích velmi vyhledáván.

Článek

"Pivo si sem tam dám, a to buď k jídlu nebo na chuť, když je horko. Většinou si ho dáme s manželem napůl, přece jen máme doma malého, a tak víc nemůžeme. Ale u nás doma v ledničce vždy aspoň jedno najdete," řekla Novinkám Alice Bendová.

"Já vím, že to pivaři, kteří nemají rádi míchání piva, určitě neuslyší rádi, ale miluji radler. Je to prostě neskutečně dobré," svěřila se Bendová. Kromě něj ale žádný další zajímavý pivní nápoj dosud nevyzkoušela.

Na letošní pražský pivní festival, který propukne 22. května, se půjde podívat s manželem Vaškem a malým Vašíkem. Kromě různých druhů piv by ráda okusila také tahák festivalu - pivní zmrzlinu.

"Manžel určitě zůstane u klasického piva a my s Vašíkem zmrzlinu ochutnáme. Nic podobného jsem zatím ještě neměla, a jelikož jsem staré čuně, tak tohle určitě ochutnám," tvrdí se smíchem Bendová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám