Hlavní obsah

Pamela Andersonová chce, aby Putin zachránil tuleně

– Los Angeles

Pamela Andersonová je zapálenou bojovnicí za práva zvířat a v jejich jméně je ochotná spřáhnout se s kýmkoli. Kvůli zákazu vybíjení tuleních mláďat v její rodné Kanadě požádala o pomoc i ruského premiéra Vladimira Putina, jemuž napsala osobní dopis. A není bez šance, protože ruský ministerský předseda ve své zemi lov mláďat tuleňů grónských sám zakázal.

Článek

„Kanadská vláda odmítla hnout s tímto problémem, přestože se stále množí protesty a mezinárodní zákazy prodeje kožešin malých tuleňů. Posbírala jsem sama tisíce podpisů a osobně doručila petici do parlamentu, ovšem bez jakéhokoli úspěchu,“ napsala Pamela Putinovi.

Prsatá blondýna se nechala v minulosti kvůli zvířatům nafotit nahá v kampani společnosti PETA. Hvězda seriálu Pobřežní hlídka tím podporovala odpor vůči nošení pravých kožešin.

Ruskému premiérovi dále Andersonová napsala a apelovala na jeho vlastní slova: „Citovali vás, když jste označil ´lov tuleňů za krvavý průmysl, který měl být zakázán už před dlouhými roky.´ Prosím, využijte svůj vliv na (kanadského) premiéra Harpera a pomozte nám zastavit toto nesmyslné zabíjení tuleních mláďat jednou provždy.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám