Hlavní obsah

Rihanna chce zpět šperky, které jí zabavila policie jako důkaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Zpěvačka Rihanna žádá policii a prokurátora, aby jí vrátili šperky, které měla na sobě ve chvíli, kdy ji údajně napadl její přítel Chris Brown. Podle zpěvaččina právníka není důvod k tomu, aby byly šperky v hodnotě 1,4 miliónu dolarů (281 miliónů korun) nadále zadržovány jako jeden z důkazů.

Článek

V rámci vyšetřování byly zpěvačce jako důkaz zabaveny tři prsteny a pár náušnic. Její právník v žádosti adresované americké justici uvádí, že by u soudu mohly postačit fotografie šperků. Advokát Donald Etra žádá soud, aby nařídil okamžité navrácení klenotů Rihanně.

Šperky jsou v žádosti popsány jako kousky ze "žlutého kovu s bílými kamínky". V žádosti se také uvádí, že šperky Rihanně zapůjčily na večírek čtyři různé firmy.

Devatenáctiletý Brown je obžalován z toho, že počátkem února napadl v autě svou přítelkyni Rihannu a vyhrožoval jí. Snímek potlučené jedenadvacetileté zpěvačky s napuchlými rty a zhmožděninami obličeje se po incidentu objevil na internetu. [celá zpráva]

Na začátku dubna Brown před soudem řekl, že se cítí nevinen, další slyšení se má konat ve středu 29. dubna.

Právník Rihanny uvedl, že zpěvačka dá přednost dohodě Browna s prokurátorem, je však prý připravena proti němu svědčit, pokud to bude nutné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám