Hlavní obsah

Naomi Campbellová se chce odstěhovat do Moskvy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská topmodelka Naomi Campbellová chce přidat ke svému newyorskému a londýnskému domovu ještě třetí, tentokrát míří na východ do hlavní ruské metropole. V Moskvě se chce usadit proto, aby byla blíž svému příteli Vladislavu Doroninovi.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Naomi Campbellová

Článek

„Naomi a Vladislav jsou nerozlučnou dvojicí a ona teď tráví v Moskvě stále víc a víc času. On jim tam staví nový dům a chce, aby se stal jejich novým domovem. Naomi je připravená usadit se a naprosto je do něj zamilovaná,“ uvedl zdroj blízký modelce.

S miliardářem Doroninem se Campbellová seznámila minulý rok v Cannes. Randili spolu od května, ale už v srpnu dostala Naomi od svého milého dům v Brazílii.

„Naomi přiznala Vladislavovi, že moc miluje Brazílii a že se tam chce také usadit. Tak jí tam koupil byt a řekl jí, že je to dárek. Teď jej budou používat, když přijedou spolu do Brazílie,“ tvrdila Campbellové kamarádka loni na sklonku léta.

Reklama

Výběr článků

Načítám