Hlavní obsah

Madonna se zranila při pádu z koně

Americká zpěvačka Madonna v sobotu spadla z koně a lehce se zranila. Koně podle její mluvčí vyplašili fotografové na newyorském Long Islandu, kteří náhle vyskočili z křoví, aby získali exkluzivní snímek. Toto tvrzení však zpochybnil fotograf Thomas Hinton, oznámila agentura AP.

Foto: Eric Gaillard , Reuters

Zpěvačka Madonna

Článek

Zpěvaččina mluvčí Liz Rosenbergová tvrdila, že koně vyplašili fotografové, kteří nečekaně vyskočili z křoví, aby získali Madonniny snímky.

Avšak fotograf Thomas Hinton v neděli 19. dubna řekl pro internetové stránky Newsday, že jediný fotograf přítomný Madonninu pádu byl Steven Klein, její hostitel v longislandském Hamptons.

Hinton prý dostal tip, že Madonna je v Hamptons a pořídil její fotografie z veřejné silnice před i po incidentu. U pádu samotného nebyl.

Padesátiletá umělkyně byla ošetřena v nemocnici, kterou opustila s menšími zraněními a pohmožděninami. Půjde na další prohlídky a zůstává pod dohledem lékařů.

Rosenbergová v sobotu prohlásila, že "incident se udál ve chvíli, kdy koně, na němž Madonna jela, vyplašili paparazziové, kteří vyskočili z křoví, aby fotografovali zpěvačku".

Každopádně to nebyl první pád z koně, který se Madonně přihodil. V létě roku 2005 spadla z koňského hřbetu v Anglii. Zlomila si tehdy tři žebra, klíční kost a ruku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám