Hlavní obsah

Madonna si koupila dům za 40 miliónů dolarů

Právo, CNN, los
New York

Dům za čtyřicet miliónů dolarů (osm set miliónů korun) si v New Yorku pořídila americká popová hvězda Madonna. Informovaly o tom světové agentury. Sídlo postavené v anglickém georgiánském stylu stojí v luxusní čtvrti Upper East Side na Manhattanu. Má čtyři patra a celkem 26 místností, z toho třináct ložnic.

Foto: Profimedia.cz

Dům v gregoriánském stylu zpěvačce připomíná atmosféru Londýna.

Článek

Dům má k dispozici čtrnáct koupelen, devět krbů, vinný sklípek s umělou jeskyní, vlastní výtah a garáž pro dvě auta. K domu patří rovněž zahrada o rozloze téměř 280 metrů čtverečních

„Městský dům je pro Madonnu ideální. Pokouší se v New Yorku vyvolat atmosféru Londýna a tento dům svým stylem londýnské domy připomíná,“ informoval deník New York Post. Upozornil ale, že budova musí projít rozsáhlou rekonstrukcí

V péči padesátileté zpěvačky jsou osmiletý syn Rocca, jejž má s o deset let mladším zpěvákem Ritchiem, s nímž se loni v listopadu rozvedla, a také dvanáctiletáletá dcera Lourdes z předchozího vztahu s osobním trenérem Carlosem Leonem.

V africkém Malawi si v minulosti navíc osvojila a do USA přivezla malého chlapce Davida a ve stejné zemi usiluje o adopci osiřelé tříleté holčičky Chifundo „Mercy“ Jamesové.

Žádost o adopci jí počátkem března malawský soud tentokrát zamítl s tím, že Madonna v Malawi dlouhodobě nežije. Jak ale zpěvačka v rozhovoru pro deník The Nation prohlásila, hodlá o děvčátko nadále bojovat. 

Madonna stále věří v dobrý konec její žádosti o adopci: „Chci Mercy poskytnout domov, milující rodinné prostředí, nejlepší vzdělání a zdravotní péči. Je mojí nadějí, že stejně jako David se jednou vrátí do Malawi a pomůže lidu své země."  

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám