Hlavní obsah

Muži vyrostla v plíci jedle

Novinky, The Sun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Iževsk

Vlastním očím nevěřili ruští chirurgové, když při operaci pacienta s podezřením na rakovinu plic z jeho hrudi vyňali pěticentimetrovou jedlovou větvičku. Osmadvacetiletý muž musel v minulosti zřejmě vdechnout semínko jedle, které pak v jeho útrobách vzklíčilo. O události informoval deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Lékaři při operaci. Ilustrační foto

Článek

Artjom Sidorkin vykašlával krev a stěžoval si na nesnesitelnou bolest v prsou. "Byli jsme si stoprocentně jisti. Na rentgenu jsme viděli něco, co vypadalo přesně jako nádor,“ řekl k neuvěřitelnému nálezu Vladimir Kamašev z nemocnice z Iževsku.

"Už jsme jich viděli stovky, rozhodli jsme se proto operovat,“ dodal.

Při operaci však lékařský tým strnul. V otevřené hrudi měl muž pěticentimetrovou jehličnatou větvičku. "Myslel jsem, že mám vidiny,“ řekl Kamašev. "Požádal jsem kolegu, aby se podíval: 'Koukni, máme tu jedli,‘ řekl jsem mu. On jen přikývl,“ popsal lékař nevšední zážitek.

"Velmi to bolelo. Ale upřímně řečeno neměl jsem pocit, že mám uvnitř cizí předmět,“ prohlásil po operaci Sidorkin. "Ulevilo se mi, že nemám rakovinu,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám