Hlavní obsah

Angelina Jolie chce od Pitta schválit milence, hvězdný vztah je v troskách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Vztah Angeliny Jolie a Brada Pitta nebude mít dlouhého trvání. Zasvěcení hovoří dokonce o tom, že už je v úplných troskách. A nervní Angelina teď přišla za Bradem a podle magazínu Now mu na rovinu řekla, že mu nebude věrná. Dokonce ho prý žádala, aby jí milence schválil.

Článek

„Angelina a Brad se zase hádali, když mu ona řekla, že je otrávená tím stresem a že tak šíleně touží po svobodě, že by jí vůbec nevadilo, kdyby měli milence,“ citoval Now přítele hvězdného páru.

Pitt sice získal jednu z nejkrásnějších žen Hollywoodu, ale zároveň se pustil do vztahu s volnomyšlenkářkou, pro niž není věrnost přirozená. Dosud se nikdy Angelina netajila tím, že na věrnost páru nevěří.

„Angelina nikdy nebyla tradicionalistkou, zvláště když šlo o vztahy. Ačkoli to je právě to, co Brada k ní tak přitahovalo, on je uvnitř velmi konzervativní chlap. Ať se snaží být svobodomyslnější, nikdy by nezvládl, kdyby spala s jiným mužem,“ dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie zkolabovala během natáčení

Na natáčení nového akčního filmu Salt přišla Angelina Jolie podezřele vyzáblá. Celý štáb se obával, že náročné scény nezvládne. A teď se bohužel temné obavy...

Výběr článků

Načítám