Hlavní obsah

Miroslav Donutil: V nejlepším chci přestat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herec Miroslav Donutil (58) vyprodával svým vyprávěním Lucernu, chodí se na něj do Národního divadla a jeho televizní 3 plus 1 jsou nejsledovanější televizní pořady. „Ale na závěr letošního roku chci skončit s televizními triptychy,“ svěřil se oblíbený herec, který také ukončil své pořady v Lucerně ve chvíli, když měly největší úspěch.

Článek

„Letos mě například čeká 3 plus 1 na téma rybáři a samozřejmě silvestrovské téma. A pak končíme. Námětů by bylo ještě mnoho, ale já jsem už vyčerpaný. Ono je to náročné připravit každý čtvrtrok vlastně celovečerní film,“ vysvětluje Donutil své rozhodnutí.

„A pak, když je pořad na vrcholu, je čas na odchod. V nejlepším je třeba vždycky přestat a pustit se do něčeho jiného.“ Ale to něco nového ještě herec nechce prozradit. Minulý televizní triptych byl na téma Otcové a dcery. S dcerami Miroslav Donutil zkušenost nemá.

„Mám dva syny. Tomu staršímu je už třicet let, je ředitelem firmy, která se zabývá tvorbou webových stránek. Mladší studuje třetí ročník konzervatoře, bude mu osmnáct a chce jít v mých šlépějích,“ pyšnil se slavný herec.

Šťastné manželství má v genech

Miroslav Donutil je jedinečný nejen svým herectvím, ale také manželstvím, ve kterém žije už jednatřicet let. „Vždyť moje maminka žila s tatínkem 57 let a babička s dědečkem 65. Asi mám šťastné manželství v genech,“ přemýšlí Donutil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám