Hlavní obsah

Na trh přichází kříženec kola a berlí: GlideCycle

Novinky, Jakub Kynčl

Nechodíte rádi pěšky, na kole jste jeli už asi tisíckrát a motory nejsou vaší velkou láskou? Pak možná právě vás osloví tzv. GlideCycle. Výrobce nového dopravního prostředku uvádí, že vozítko majiteli přinese zážitky, které se nedají přirovnat k ničemu, co bylo dosud vyrobeno.

Článek

GlideCycle podle svých vynálezců nabízí zcela novou nezávislou formu pohybu. Pro lidi s nejrůznějšími zraněními a postiženími přináší možnost cvičení. Pohyb v novém přístroji není složitý a zvládnutí základního ovládání zabere průměrně 20 minut. Cena je vyšší, GlideCycle stojí okolo 17 tisíc korun.

První GlideCycle spatřil světlo světa v březnu v americkém Oregonu. Pozornost po celém světě poutá zejména díky svému praktickému potenciálu. Ovládat ho totiž mohou i lidé s amputovanou končetinou. Výrobce vyzdvihuje blahodárný vliv, který má jízda na novém vynálezu na šlachy, kosti a svaly.

GlideCycle způsobil po uvedení na trh tak velký zájem, že první čtyři dny po spuštění oficiálních stránek byl web věnující se produktu takřka stále přetížený a nefunkční.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám