Hlavní obsah

Madonna se kvůli nezdařené adopci zhroutila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Madonna navštívila v úterý večer v londýnské čtvrti Mayfair svou kamarádku Stellu McCartneyovou. S návrhářkou se setkala v restauraci Cecconi u večeře, aby se tam svěřila se svou bolístkou – krachem adopce malawské dívenky Mercy Jamesové. Během večera propukla zpěvačka v pláč a dcera Paula McCartneyho ji musela utěšovat.

Článek

"Madonna velmi hrdě ukazovala Stelle fotku Mercy. Ale bylo toho na ni moc a přemohlo ji to. Stella jí řekla, aby byla silná, a pak plačící Madonnu objala,“ uvedl svědek, který seděl v téže restauraci  u vedlejšího stolu. Krátce poté, co Madonna utřela poslední slzu, Stella zaplatila a obě zmizely v ulicích Londýna.

Malawský soudce Esme Chombo minulý týden popové královně osvojení Mercy zatrhl, protože nežije v Malawi osmnáct a více měsíců, jak to tamní zákony požadují. V Madonně nepřízeň osudu vzbudila charitativní city, obětem italského zemětřesení věnovala půl miliónu dolarů (skoro 10 miliónů korun).

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám