Hlavní obsah

Suri Cruisová chodí malovat do kurzu za 20 miliónů

Los Angeles

Když je člověk dítětem slavných hollywoodských herců a od malička se topí v miliónech dolarů, i vodovky a pastelky začne rozlišovat podle toho, zda jsou svého druhu celebritami či nikoli. A kurz pro takového dvouletého caparta stojí tolik, co vzdělání na prestižních výtvarných školách univerzitního charakteru.

Foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová a Tom Cruise

Článek

Malá Suri Cruisová brzy oslaví tři roky, už teď ale navštěvuje kurz malování, tance a cizích jazyků, za něž jí rodiče platí milión dolarů. V přepočtu dvacet miliónů korun jí hradí rodiče, kteří jsou přesvědčeni, že již v tomto věku je potřeba rozvíjet talent u nejkvalitnějších lektorů světa.

:. Malá Suri je již nyní mediální hvězdou.

FOTO: Famous

„Učí se francouzsky a španělsky a svého domácího učitele vídá jednou týdně… Klavír a housle jsou další věcí, která ji teprve čeká,“ uvedl zdroj blízký Cruisovi a Holmesové. Stoupenci scientologické církve jsou přesvědčeni, že Suri se stane příslušnicí generace a půjde v čele géniů tohoto světa. Cruise o své holčičce mluví jako o budoucím fenoménu.

Cruise chce pro dceru to nejlepší 

„Suri skutečně miluje tanec, takže Tom a Katie ji v tom maximálně podporují. Tančí balet, step a moderní tance celé hodiny téměř každý den. Má také soukromé hodiny gymnastiky a učí se i fotbal,“ dodal zdroj pro National Enquirer. Cruise, jehož při školní docházce trápila těžká dyslexie, věří, že jeho dcera vyniká nad ostatní potomky této planety.

„Nezáleží na tom, co Suri dělá, Tom chce, aby to dělala líp než všechny ostatní děti na tomto světě. Všichni rodiče věří, že jejich dítě je výjimečné, ale Tom a Katie pevně věří, že Suri má obrovský talent,“ tvrdí zdroj. Za pár dní tříletá holčička má tak nabitý program, že jí rodiče museli pořídit vlastní diář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám