Hlavní obsah

Michelle Obamová se převléká i během letu v Air Force One

Londýn

Když vystoupila Michelle Obamová z letadla Air Force One v Anglii, viděli ji ve zlatožlutých šatech a černém kabátku. Když ale nastupovala v USA, loučili se s první dámou v černých šatech s tvídovým kabátkem v barvě slonové kosti. A po schodech do prezidentského letounu vyhopsala na nízkých podpatcích od Jimmyho Chooa.

Foto: HO, Reuters

Obamová je teprve druhou americkou první dámou, která se dostala na přebal magazínu Vogue.

Článek

První dáma Spojených států si do Evropy veze celou skříň šatů, a zatímco její manžel hodlá oslňovat politicky, ona svým stylem a šarmem. Michelle má s sebou několik šatů od návrháře Jasona Wua, jenž jí připravil také inaugurační róbu. Vedle toho ale vsadila také na kousky od Narcisa Rodrigueze a J. Crewa.

Foto: Jason Reed, Reuters

Prezident USA Barack Obama s manželkou Michelle

Prezident USA Barack Obama s manželkou Michelle na palubě Air Force One

FOTO: Jason Reed, Reuters

Nejvíce se teď módní kritikové těší na přijetí v Buckinghamském paláci, kam si musí Obamová vzít tradiční klobouček. „Bude stále odhalovat své ruce? Kdo ví. Musíme si počkat,“ spekulovali módní kritikové.

Foto: Jason Reed, Reuters

Prezident USA Barack Obama s chotí Michelle na letišti Stansted v Londýně

Prezident USA Barack Obama s chotí Michelle vychází z Air Force One na letišti Stansted v Londýně

FOTO: Jason Reed, Reuters

Michelle je vedle Hillary Clintonové druhou první dámou USA, kterou módní bible Vogue otiskla na obálce svého čísla. To vyšlo v USA v únoru letošního roku jako březnové vydání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám