Hlavní obsah

Dítě vypadlo z okna do náruče náhodného svědka

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lawrence

Obrovské štěstí v neštěstí měla osmnáctiměsíční Caliah Clarková z města Lawrence z amerického státu Massachussetts. Vypadla z okna ze třetího patra rodinného domku. Pád z dvanáctimetrové výšky přežila bez nejmenších následků jen díky tomu, že ji dole chytil do náručí náhodný svědek.

Článek

Městečko ožilo případem, který mohl skončit tragédií, ale díky dvěma mužům vše skončilo šťastně. Robert Lemire (45) a Alex Day (23) šli po ulici, když si Robert všiml dítěte visícího z okna ve výšce 12 metrů. Okamžitě vyrazil směrem k domu a křičel, čímž upoutal Alexe, který byl oknu blíže a na poslední chvíli stihl pod okno doběhnout a padající dítě zachytit.

Holčička vypadla z okna ve třetím patře, přestože se ji pokoušeli sourozenci udržet. Tím, že ji alespoň chvíli udrželi, jí zachránili život.

Otec myl další dítě v koupelně

Dívka byla prohlédnuta v nemocnici, ale neutrpěla údajně žádné vážné zranění. O nehodě však musel být uvědoměn úřad sociální péče, který bude celý případ prošetřovat. Otec dívky, 27letý Randall Clark, údajně myl svého nejmladšího potomka v koupelně.

Když otec uslyšel křik, tak přiběhl do místnosti, ve které stáli jeho dva nejstarší potomci zcela vyděšení, okno bylo otevřené a po malé Caliah nebylo ani vidu ani slechu. Teprve za chvíli se mohl vyděšený otec uklidnit. Když seběhl dolů, tak už mu šel naproti Alex Day s jeho dcerou v náručí.

"Tihle chlápci jsou hrdinové, o tom není pochyb," uvedl policejní ředitel John Romero.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám