Hlavní obsah

Angelina Jolie a Brad Pitt spí v oddělených ložnicích

Los Angeles

Angelina Jolie a Brad Pitt poslední dobou nesdílejí nic víc než společně adoptované děti. Péče o šest potomků a pracovní program nacpaný k prasknutí mezi ně postavil nepřekonatelnou hradbu. Nejhezčí pár Hollywoodu se minimálně vídá a údajně už spolu ani nespí ve stejné ložnici. Brad a Angelina se nechovají k sobě jako milenci prý už dlouho.

Článek

Štáb filmu Salt, v němž hollywoodská kráska hraje hlavní roli, prý viděl Pitta poprvé po třech týdnech od počátku natáčení. Filmový idol neprojevoval vůči matce svých dětí žádné emoce.

„Brad pro ni přijel, ale vypadal mizerně. Měl založené ruce a mračil se. Ona ho ani nepolíbila na uvítanou,“ uvedl zdroj z natáčení filmu Salt.

Nechala vyhodit chůvu

Podle zdrojů blízkých páru nezvládá Angelina roli matky psychicky a příšerně na Brada žárlí. Jedna chůva byla prý propuštěna jen proto, že si s Pittem příliš rozuměla.

„Je to pravda. Angelina mi řekla, že spolu týdny nespali. Dává jí to trochu prostoru, když je moc pod tlakem a prostě jí to tak vyhovuje. Brad je velmi zaneprázdněn prací na plný úvazek, když Angelina točí, takže nemá večer vůbec náladu a sílu se s ní hádat. V tuto chvíli spí v oddělených ložnicích,“ dodal zdroj pro magazín Now.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám