Hlavní obsah

Hana Mašlíková: V soukromí jsem šedá myška

– Praha

Modelka Hana Mašlíková (26) bývá obvykle na přehlídkách a večírcích k nepřehlédnutí. Svá zvětšená prsa nikdy nezapomene zdůraznit a její vlasy jsou vždy sestřižené podle poslední módy. V soukromí se ale podle svých slov chová jako šedá myška.

Článek

"Ve svém volném čase nosím nejraději pohodlnější módu. Džíny, tenisky a nějakou volnou bundu. Vyhýbám se i podpatkům. Ty si beru, jen když mám nějakou důležitou schůzku nebo večírek," svěřila se Mašlíková.

Modelka neskrývá, že je ráda středem pozornosti, a obdiv mužů ji těší. Razantně ale odmítá, že by to bylo jen kvůli zvětšeným prsům. Za vším je prý pořádná dřina. Jako modelka se o sebe musí starat, což vyžaduje mít i plný šatník nejrůznějšího oblečení.

Má málo skříní

"Můžu o sobě říct, že naprosto nejvíc ulítávám na džínách. Doma jich mám něco kolem pětatřiceti," tvrdí. Jako většina žen dává Mašlíková přednost pohodlí před cenou. To se následně projevuje i v množství nakoupeného zboží.

"Pomalu už budu muset nakupovat další skříně, protože těch věcí mám tolik, že už je nemám kam dávat. Paradoxně ale stejně pořád dokola nosím jen své oblíbené věci," směje se modelka.

A za co je ochotna utratit nejvíc? "Asi za kabelku. Ta je na mně obvykle nejdražší," uvedla Mašlíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám