Hlavní obsah

Chantal Poullainová: Jsem bez chlapa, ale na plastiku nepůjdu

Praha

Chantal Poullainová (52) je zase sama. Poté, co se po půlroční známosti rozešla se svým přítelem, kterého před veřejností úzkostlivě tajila, teď zase začíná od nuly. Zůstala jí však její největší vášeň - cigarety. Exmanželka Bolka Polívky již dříve přiznala, že miluje kouření a nikdy s cigaretami nepřestane.

Článek

Přestože denně vykouří přibližně třicet cigaret, cítí se stále být v dobré fyzické kondici. "Přestat s kouřením? To mě ani nenapadne. Nechci, aby mi kdokoli zakazoval kouřit, milovat se nebo jíst. Vadí mi válka proti kuřákům, ale zároveň jsem tomu ráda kvůli mladé generaci. Třeba to pomůže, aby nezačínali kouřit," tvrdí rezolutně půvabná Francouzka.

Chantal prý zlobí extrémní postoj Američanů, kteří usilují o zákaz kouření na veřejnosti. Je přesvědčená, že každá rodina ve Spojených státech vlastní několik aut, čímž velmi znečišťuje atmosféru. "A oni budou zakazovat kouřit venku? To ani nemůžou myslet vážně." rozčiluje se herečka, která dokonce už úplně přestala kouřit cigarety amerických značek a dává přednost francouzským.

Plastiku zavrhla

Protože kouření způsobuje i předčasné stárnutí pleti, uvažovala před časem Chantal i o kosmetických či plastických úpravách. Záhy je však zavrhla.

"Chci stárnout úplně přirozeně. Nevypadám na dvacet a nikdy už nebudu. Ale to patří k životu. Člověk by se neměl snažit dělat ze sebe někoho jiného a měl by se přijmout takový, jaký je. Jsem teď sice bez chlapa, ale na plastiku rozhodně nepůjdu," míní rodačka z Marseille.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám