Hlavní obsah

Nejtlustší muž světa dostal pojízdnou postel, aby se mohl podívat ven

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEXICO CITY

Mexičan Manuel Uribe, který byl v roce 2008 zapsán v Guinnessově knize rekordů jako nejtlustší muž na světě, po šesti letech opustil dům. Kvůli své nadměrné váze se totiž nemohl pohybovat. Teď ale dostal speciální vozidlo, dalo by se říci pojízdnou postel, upravené na jeho míry.

Článek

Uribe, kterému přátelé a rodina neřeknou jinak než Meme, váží nyní asi 325 kilogramů, což je asi o 15 kilogramů více než před pěti měsíci, kdy byl sezdán s 38letou Claudií Solisovou. Jeho zdraví a kondici však jinak jeho manželka výrazně prospívá, Uribe se prý cítí daleko lépe než dříve.

Při své nové hmotnosti Uribe zatím nemůže dělat prakticky nic jiného, než sedět na posteli, není schopný chodit a chce-li opustit svůj dům, musejí ho vytáhnout na ulici i s jeho speciálně zkonstruovanou postelí. Pokud by tedy byla mobilní, získal by Uribeho život zcela jiné rozměry.

Uribe trpěl morbidní obezitou od roku 1992. Se Solisovou se seznámil před čtyřmi lety v době, kdy zemřel její manžel a Uribeho přítel, který vážil 250 kilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám