Hlavní obsah

Gábina Osvaldová si vyléčila nohu na tajemném ostrově

Praha

Textařka Gábina Osvaldová (55) odhodila hůl, o kterou se až donedávna opírala, protože se jí konečně uzdravila noha. Vrátila se totiž ze třítýdenního pobytu na jednom teplém ostrově, kde se jí noha zázračně vyléčila. Název ostrova však textařka tají.

Článek

"Nikdy nezapomenu, jak jsem si způsobila úraz nohy. Jezdila jsem před pár lety jako blbec po sjezdovce, měla na uších sluchátka a skládala texty k písním pro muzikál Johanka z Arku na hudbu svého muže," vzpomínala manželka hudebního skladatele Ondřeje Soukupa.

"A teď jsem si vyhřála nohu na jednom ostrově, kde bylo krásné, horké počasí. A moc mi to pomohlo. Když jsem se vrátila, dělá to zdejší počasí samozřejmě své, ale snažím se ho zatím nevnímat," řekla osobitá porotkyně dvou televizních soutěží Česko hledá SuperStar a X Factoru.

Osvaldovou teď čekají samé příjemné věci. Divadlo Kalich připravuje na září obnovenou premiéru muzikálu Johanka z Arku, který se hrál v Divadle Ta Fantastika od roku 2000 tři léta. Navíc se svým mužem Ondřejem Soukupem tvoří pro Kalich nový muzikál Robin Hood.

Otextovává evergreeny 

"O Robinu Hoodovi existuje spousta filmů a seriálů. My to s Ondřejem chceme pojmout trochu jinak. Neměl by to být klasický muzikál s Hoodem v zeleném kloboučku a s typickými kostýmy. Chceme ho udělat jako férii o tom, že člověk si nemusí nechat všechno líbit," řekla Osvaldová.

Coby dvorní textařka Lucie Bílé připravuje pro Českou slavici nové cédéčko. "Otextovávám evergreeny. A tak si to užívám, protože si pouštím ty známé hlasy se známými texty, které máme všichni rádi, a přetvářím je do češtiny," uzavřela Osvaldová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám