Hlavní obsah

Andrea Kloboučková už pracuje na dalším dítěti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Andrea Vránová-Kloboučková (27), bývalá II. Vicemiss ČR 2001, nyní trenérka pilates a majitelka velmi svůdného poprsí, by ráda rozšířila svoji rodinu. Dceři Aničce jsou čtyři roky a nejen ona, ale i tatínek s maminkou by nového člena domácnosti prý s radostí uvítali. Jak Andrea prozradila, nejde jen o zbožné přání, ale už i skutky.

Článek

Na dalším přírůstku do rodiny se totiž intenzivně "pracuje". Manžel Jan Klobouček, hokejista ústeckých lvů, by rád druhou holčičku, manželka zase kluka.

"Anička je tátova mazlivka a malého mazlíka bych chtěla zase já. Když se ovšem narodí druhá dcera budu stejně šťastná," svěřila se půvabná Andrea, která by se prý vůbec nezlobila, kdyby porodila páreček.

"Proč ne? Určitě bychom to zvládli. Já i manžel mrňata milujeme a život bez dětí si ani neumíme představit. Musím přiznat, že bych děti za kariéru nikdy nevyměnila. Peníze jsou potřebné, ale rodinnou pohodu a štěstí vám nikdy nezaručí," zafilozofovala si Andrea jejíž denní program je fyzicky, psychicky i časově náročný.

"Stíhám modeling a cvičení. Je to fuška, ale když se vracím domů únava zmizí. Vím, že na mě vždycky někdo čeká, a to je skvělý pocit," dodala Kloboučková.

Reklama

Výběr článků

Načítám