Hlavní obsah

Kate Mossová vydražila svůj francouzský polibek za pět tisíc liber

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská topmodelka Kate Mossová (35) se líbala s cizím mužem, aby pomohla dětské nemocnici Great Ormond s vybavením novými lékařskými přístroji. V charitativní aukci pořádané zlatnickým domem Garrard vydražila jeden svůj žhavý francouzský polibek zájemci, který za něj zaplatil neuvěřitelných pět tisíc liber.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kate Mossová

Článek

Modelka se vítěznému dražiteli oddala ihned po složení peněz do kasy nemocnice. Bez ostychu mu předvedla, jak vypadá skutečně žhavá pusa od světové přední krásky. Jak tisku prozradil jeden z přítomných hostů, Katin snoubenec Jamie Hince by musel při pohledu na svou líbající přítelkyni puknout žárlivostí.

"Kate byla v povznesené náladě, takže netrpěla žádným ostychem. Toho chlápka chytla a vášnivě se na něj přisála jak vosa na bonbón," uvedl svědek události. Pro nemocnici také dražili své osobní věci herec Orlando Bloom a módní stylistka Sadie Frostová. Celkem se jim podařilo vybrat 50 tisíc liber.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelka Kate Mossová je těhotná

Pětatřicetiletá modelka Kate Mossová je těhotná. Zatím to odmítala přiznat a na veřejnosti kryla rostoucí bříško volnými oděvy, nyní o svém těhotenství už se...

Indiana Jones se zasnoubil s Ally McBealovou

Harrison Ford se konečně rozhoupal a požádal o ruku Calistu Flockhartovou. Pár uspořádal zásnuby během valentýnského víkendu na rodinné dovolené. Magazínu...

Výběr článků

Načítám