Hlavní obsah

Mladý stevard pasažérům rapoval letové pokyny

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington DC

Na palubě letadla nemusí být nutně nuda. Dokázal to stevard amerických aerolinií Southwest Airlines, kterého omrzelo nudné přivítání cestujících na palubě, a tak všechny uvítal výjimečnou rapovou vložkou. Za svůj výkon sklidil od cestujících velké ovace. Dovedete si představit, že by se něco podobného stalo na palubě českých aerolinií?

Článek

Stevard David Holmes zpříjemnil začátek letu pasažérům letícím z Washingtonu DC do Las Vegas. Jeho vystoupení nahráli dva 23letí Britové Tom Dobson and Wayne Short z městečka Barrow-on-Humber a umístili jej na internet, informoval deník Sun.

"Chtěl jsem je překvapit, obyčejně jim neříkám, co přijde. Lidé mi pak říkají, že to je asi poprvé, co poslouchali bezpečnostní instrukce," usmíval se talentovaný stevard.

"Bylo to brilantní, na konci už tleskali a povzbuzovali skoro všichni. Něco takového by se na palubě British Airways určitě nestalo," okomentoval zajímavé vystoupení jeden z dvojice Angličanů.

Anketa

Upoutalo by vás podobné přivítání?
ano, pobavil bych se
98 %
ne, nevnímal bych ho
2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3106 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám