Hlavní obsah

Mirka Čejková: Větší prsa bych fakt nechtěla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Televizní moderátorka Mirka Čejková (46) je se svým zevnějškem spokojená. Je štíhlá, vyrovnaná, jarní únavou netrpí. Manžela Marka Víta (35) má sice ve vězení, ale o tom, jestli jí chybí sex, nechce mluvit. Snad právě proto, že teď má Mirka Čejková jiné starosti, nemá ani pomyšlení na umělé zkrášlení své postavy.

Článek

"Cítím se dobře, myslím, že vše je o celkové rovnováze, kterou člověk nachází postupně, čím je zralejší. Nikomu nevyvracím, že plastická chirurgie může člověka omladit, dodat mu sebevědomí, já ale podobné věci momentálně nemám v plánu," prozradila Mirka Čejková.

Nechat si zvětšit prsa by ji prý v životě nikdy nenapadlo, po pětkách vůbec netoužila.

Mirka Čejková

FOTO: Korzo

"Já jsem spokojená s tím, co mám. Dokonce si vzpomínám, že když jsem byla mladá, vždycky jsem se hrbila, abych na sebe neupoutávala pozornost," přiznává se smíchem Mirka Čejková. 

Místo plastik cvičí

Výbornou kondici si udržuje pravidelným cvičením. Nejvíce si odpočine se svými dětmi. Televizní noviny moderuje každý druhý týden, takže má čas věnovat se svým potomkům.

Vzhledem k tomu, že její nejstarší dcera Petra se narodila jako mentálně postižená, moderátorka aktivně spolupracuje ve volném čase se sdruženími pro mentálně postižené Oáza a ProFem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám