Hlavní obsah

Irka uvízla rukou v kanálu, když lovila svůj mobil

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Svátek irského patrona Svatého Patrika slaví 17. března milióny Irů a irských krajánků po celém světě. Výjimkou není ani Austrálie, kde v irských barech propukalo v úterý ve středu opravdu na maximum. Během oslav vypadl jedné ženě mobil do kanálu a ona se ho pokusila rukou vylovit. V kanálu však uvízla a nakonec jí museli pomáhat až hasiči.

Článek

Irka se v Melbourne dostala do zpráv, aniž by jen trochu chtěla. Hasiči byli přivoláni k irské hospodě, aby pomohli ženě, které uvízla ruka v kanálu. Hasiči museli použít tzv. čelisti života, tedy hydraulickou pomůcku, která vyřezává lidi z vraků po nehodách.

"Ten kanál byl z tvrzeného železa, takže to byla docela fuška. Použili jsme na to čelisti života," řekl velitel hasičů Darren McQuade.

"Mít Irku zaseklou rukou v kanálu před irskou hospodou, to pravděpodobně znamená, že se slavil svátek svatého Patrika," dodal hasič s úsměvem.

Ženě se povedlo během nepříjemné události aspoň něco - zachránila svůj mobilní telefon. Hůře už na tom byl zvídavý motorista, který tak moc chtěl vidět, co desítky lidí sledují, až svůj automobil naboural.

Reklama

Výběr článků

Načítám