Hlavní obsah

Marta Jandová navštíví Michala Davida, chce partnera a dítě

PRAHA

Zpěvačka Marta Jandová (33) je už rok bez partnera. Její otec, frontman kultovní skupiny Olympic Petr Janda (67), tak má alespoň jisté, že jeho syn bude starší než případný vnuk. Na narození svého vnuka se údajně už moc těší. Pomoci s hledáním partnera má Jandové další muzikant - Michal David.

Článek

Od známého šoumena Michala Davida si chce Martina nechat vyložit karty a poradit, jak nového partnera "ulovit". Michal David je příbuzný známé kartářky Dagmar Kludské a vykládání karet patří i mezi jeho koníčky. Co ale karty řeknou, to prý Marta nikomu neprozradí.

"Kdy se táta dočká vnoučete, je zatím fakt ve hvězdách," řekla Jandova prvorozená dcera, která je populárnější v Německu, kde zpívá s kapelou Die Happy, než v Česku. Doma se nedávno objevila poprvé v životě na muzikálové scéně. V Divadle Broadway buď alternuje v novém muzikálu Mona Lisa hlavní hrdinku, nebo hraje její sestru Margeritu.

Mladý, nebo starý, to je mi jedno

I když si půvabná dlouhovlasá černovláska uvědomuje, že biologické hodiny neúprosně tikají, zatím se na narození vlastního potomka nepřipravuje.

"Nejdříve musím najít toho pravého a jak to tak vypadá, nebude to jednoduché," posteskla si Marta. O vzhledu či národnosti muže, který má šanci získat její srdce, má zpěvačka dost nejasnou představu.

"Každý muž, se kterým jsem chodila, byl úplně jiný, a řekla bych, že byli i dost odlišní. Je mi vlastně jedno, jestli to bude blonďák, nebo jestli bude mít černé vlasy, bude mladý, nebo starší, ani na výši jeho konta mi fakt nezáleží," uvedla zpěvačka.

Měl by dělat do muziky

Podle Marty Jandové, o které se říká, že má sexappeal v hlase, je nejdůležitější, aby muž byl spontánní a navíc se dovedl nadchnout pro dobrou věc.

"Byla bych ráda, kdyby dělal do muziky, nebo jí alespoň trochu rozuměl," řekla Marta s nadějí v hlase. Inzerát si ale rozhodně dávat nebude, doufá, že rozhodne náhoda. Nebo karty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám