Hlavní obsah

Vojta Kotek bude chodit v děravých ponožkách

Praha

Teenagerovský idol Vojta Kotek (21) se také věnuje charitativní činnosti. Několik let je už tváří televizní akce Kuře - Pomozte dětem. A vybízí své příznivce, aby se vzdali útraty třiceti korun a poslali dárcovskou sms zprávu, která má pomoci opuštěným a nemocným dětem.

Článek

"Mám zvýšený růstový hormon, a tak mi rychle rostou nehty na nohou. To znamená, že mám velkou spotřebu ponožek. Když budu pár dní chodit s dírami na nohou, těch třicet korun za jedny ponožky hned ušetřím," svěřil se Vojta, který se už těší, jak o Velikonočním pondělí nebude doma, ale v přímém přenosu na televizní obrazovce.

"Nebudu se přejídat u rodičů, nebudu muset holky vyšlehávat, nikdo mě nepolije vodou ani mě nebude nutit k pumprlíku alkoholu. Místo toho pomohu dobré věci. Když si vzpomenu, kolik peněz se už v této sbírce vybralo, zdá se mi, že nežijeme zas až v tak zkaženém světě," tvrdí Kotek.

Na kontě má 15 filmů 

Vojta Kotek má už během své na kontě celkem 15 filmů. Slavným se stal v šestnácti letech díky Snowboarďákům. A také díky televizním románu Pojišťovna štěstí. Vystudoval španělské gymnázium a teď navštěvuje Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku.

"Když se poštěstí, vysokou školu budu mít za rok hotovou a budu se snažit věnovat se režii. Ale zatím jsem především herec. Teď například s režisérkou Andreou Sedláčkovou točím televizní film Malá pražská Mata Hari," dodal Vojta Kotek.

Reklama

Výběr článků

Načítám