Hlavní obsah

Modelky se v davu před konkurzem málem ušlapaly, myslely si, že hoří

Novinky, Vladimír Michna, DailyMail.co

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Nejméně šest žen bylo v New Yorku zraněno při potyčkách, které vypukly v davu uchazeček snažících se dostat do televizní reality show America's Next Top Model. V té se pod vedením bývalé top modelky Tyry Banksové vybírají budoucí modelky. Policie zatkla dva muže a jednu ženu za vyvolávání nepokojů.

Článek

Chaos se rozpoutal ve chvíli, když u fronty dívek před hotelem zastavilo auto, ze kterého vycházel kouř. To vedlo k výkřikům “hoří” a následné snaze všech přítomných se před domnělým požárem zachránit, informovalo rádio WINS.

Situaci navíc zhoršil muž, který vyběhl z jednoho z aut a začal některým ženám stahovat a krást kabelky z ramen. Šest dívek v panice omdlelo.

Některé ženy čekaly celou noc, aby se dostaly na pohovor pro show Tyry Banksové. Chodníky na místě byly pokryty spacáky a svršky žen, proto byl průchod ztížen. Jednalo se o 13. kolo soutěže pro začínající modelky, ze kterého by bylo vybráno 12 šťastných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám