Hlavní obsah

Nic než pravda: soutěžící se domnívá, že mu žena zahýbá, kde může

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nevěra v hlavní roli, tak by šel bez nadsázky pojmenovat nejnovější díl reality show Nic než pravda. Jako první proti Petru Šiškovi usedl Lubomír Vítovský, třicetiletý nezaměstnaný horník z Karviné, kterého kromě dluhů trápí i nevěrná manželka. Jako druhá pak do studia zavítala Hana Hrabánková, která má jistotu ve věrném manželovi, ale sama mu to samé tak úplně nenabízí.

Článek

Soutěžícího Lubomíra Vítovského provází už od dětství řada potíží. Trpěl kleptomanií a domů ho jako malého přivedla policie kvůli odcizeným věcem v hodnotě jen několika korun. V rodině si ovšem také moc klidu neužívá. Jeho žena Pavlína už ho zjevně podvedla a Lubomír ani trochu nevěří tomu, že se to nestane znovu.

K jeho ženě Pavlíně ho kromě lásky váže ještě nevlastní dcera Sandra, na niž je hodně fixovaný. Otázky, na které Lubomír postupně odpovídal, odkryly celou řadu rodinného „špinavého prádla“. Lubomír přiznal, že jeho soužití s manželkou není úplně ideální. Velkou roli v jejich vztahu sehrála nevěra a následující nedůvěra.

Ve studiu odpověděl jinak

Hodně tvrdý moment bezesporu byl, když Lubomír odpověděl kladně na otázku, zda si myslí, že je pro svou ženu jen přestupní stanicí k jinému muži. V ten moment to v publiku jen zahučelo. Pavlína ale neřekla ani "ň" a mlčela jako myška a dala tak divákům podnět k dojmu, že její muž má ke svým názorům zřejmě dobrý důvod.

Na lásce k partnerce Pavlíně také Lubomír v soutěži ztroskotal. Když přišla otázka, při které měl zodpovědět, zda je Pavlína dobrý člověk, odpověděl jinak bleskově odpovídající Lubomír po krátké chvíli "ano". Za patnáct vteřin již věděl, že si domů žádné peníze neodnese. A to na detektoru třikrát odpověděl záporně a za dobrého člověka ji neoznačil. Jenže říci to v zákulisí je něco jiného než nahlas a své ženě do očí.

Ona suverénní, on zamilovaný

Jako druhá usedla do horkého křesla Hana Hrabánková z Mostu. Té je 37 let a v současné době je po mateřské dovolené nezaměstnaná. I do jejího života významně zasáhla nevěra. A že její soukromý život není úplně standardní, dokázal i její bývalý manžel Petr, který je jejím současným přítelem a ve studiu seděl coby patron.

:. Hana Hrabánková v pořadu Nic než pravda

Hana byla ve studiu jasně dominantní osobou a Petr hrál jen druhé, byť zamilované housle. Soutěžící nesráželo sebevědomí ani evidentní nadváha, se kterou se prý něco dělat snaží, zatím ale bez úspěchu. Petra v jedné fázi vztahu podvedla, bránila se ale tím, že v daný moment spolu tak úplně nebyli. Jak se bude vést Haně v soutěži dále a zda si odnese nějaké peníze, se dozvíme již příště.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám