Hlavní obsah

Zpěvák Marián Vojtko ujíždí na počítačových hrách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák Marián Vojtko (35) si nejvíc odpočine při počítačových hrách. Má jich doma nespočet a neustále si kupuje nové. "Nejradši mám takové, kde se hodně střílí, a jsem vždycky nesmírně šťastný, když vyhrávám. Mám těch her už asi čtyři krabice," řekl nadšeně.

Článek

Marián slaví 20. března narozeniny, a tak doufá, že se jeho sbírka her ještě rozroste. Jinak ale hned upozorňuje, že ke zbraním ve skutečnosti žádný vztah nemá a nikdy by si zbrojní pas ani nepořídil.

"Stejně jako k hraní o peníze, k tomu vůbec neinklinuji. Můj táta je myslivec a já vím, co to obnáší. V reálu bych střílet na nic živého asi nemohl. A protože se necítím být ničím nebo někým ohrožený, tak by pro mě byla skutečná zbraň k ničemu," prozradil Marián Vojtko a dodává, že v dětství měl období, kdy spal s nožem nebo dokonce s koltem pod polštářem.

"Tehdy dávali v televizi takový dobrodružný film na pokračování, na název si už ani nepamatuji. Vzpomínám si jen, že v něm dost zákeřně zabíjeli lidi zezadu. Já jsem to moc prožíval a v noci jsem se bál, tak jsem to řešil tímto způsobem," směje se Vojtko a ujišťuje své příznivce, že od té doby se všechno změnilo a on že není rozhodně žádný strašpytel.

Žena nebo počítačová hra

Mariánova vášeň pro počítačové hry jde tak daleko, že by nové atraktivní počítačové hře asi dal přednost před pozváním na rande od nějaké slečny.

"V takovém případě bych skutečně musel strašně moc přemýšlet. Takhle z fleku vám nedovedu říct, jak bych se rozhodl. Záleželo by na okolnostech a především na tom, jak by ta slečna vypadala, kolik by jí bylo let…" přemýšlí Marián, stále svobodný mládenec, a nechce prozradit, jak by se zachoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám