Hlavní obsah

Herce Robina Williamse čeká operace srdce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Známého amerického komika Robina Williamse čeká operace srdce, která by mu měla pomoci napravit nepravidelný srdeční rytmus. Operaci se Williams podrobí poté, co měl v tomto týdnu vážné dýchací potíže. Jeho mluvčí nyní potvrdil, že bude muset podstoupit operaci, která by měla jeho zdravotní stav napravit.

Foto: Profimedia.cz

Herec Robin Williams

Článek

"Robin bude muset podstoupit operaci, během které mu bude provedena výměna aortální záklopky," uvedl mluvčí 57letého komika. Ten v těchto dnech dokončoval své one man show turné s názvem Weapons of Self-Destruction (Zbraně sebezničení). Před několika dny však musel herec své turné přerušit a zbytek představení odložit.

"Jsem opravdu dojatý z podpory a přání, kterých se mi od všech dostává. Toto turné byla obrovská zábava a já se nemohu dočkat, až se po tomto menším doladění dostanu zpět na pódia," reagoval komik.

Aortální záklopka napomáhá toku krve ze srdce do zbytku těla. Zástupci Stanford University Medical Center uvedli, že Williamse čeká buď úprava nebo výměna této záklopky, jelikož nepracuje tak, jak by měla. Pokud záklopka pracuje špatně, tak srdci hrozí poškození a celý stav může vést až k selhání srdce.

Williams už má za sebou úspěšný boj se závislostí na kokainu a alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám