Hlavní obsah

Madonna byla jmenována nejhůře oblékanou celebritou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Ani dvaadvacetiletý zajíček s dokonalou postavou prý nemůže staré cihle Madonně vrátit mladistvost, pokud bude na sebe věčně navlékat kožichy. Popová královna má podle organizace PETA v sobě tolik stylovosti, co Paris Hiltonová hereckého talentu.

Článek

Padesátiletá hvězda se prý obléká nejhůř ze všech celebrit také kvůli tomu, že stále ještě nepochopila, že pravé kožešiny se vyrábějí z umučených zvířat.

Na seznamu největších módních břídilů jsou tak vedle Madonny také rapper a návrhář Kanye West, modelka Kate Mossová a zpěvačka Mary J. Blige. Ti všichni se rádi ukazují v pravých kožešinách.

„Když se podíváte na Madonnu v kožichu, je vám hned jasné, proč její styl nekopíruje vůbec nikdo už od roku 1984. Víme, že je na lovu štěňat, ale někdo by už měl Madge říct, že nošením kožešin se z ní žádná puma nestane,“ uvedla PETA ke svému seznamu nejhůře oblékaných celebrit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám