Hlavní obsah

Zdeněk Pohlreich bude deptat kuchaře nevybíravým způsobem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na televizní obrazovky vstoupí pořad Ano, šéfe. Poprvé bude vysílán již ve čtvrtek večer na TV Prima a Novinky se byly na jednom z natáčení podívat. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich bude restaurace, které se rozhodly akce účastnit, učit, jak lépe vařit a organizovat chod kuchyně.

Foto: Novinky

Zdeněk Pohlreich na kontrole jedné z restaurací.

Článek

Podniky, které se rozhodly tohoto projektu zúčastnit, dostaly tvrdě za vyučenou. Pokud si ovšem něco z návštěvy známého českého kuchaře odnesou, tak mají velkou šanci si na kulinářském žebříčku pořádně polepšit.

Zdeněk Pohlreich začne svou sérii v Litoměřicích. Muž s nezaměnitelným charismatem a svérázným slovníkem má názory na svět jídla a vaření zcela jednoznačné a nedělá s nimi žádné cavyky. Ne nadarmo se nabízí menší srovnání se světoznámým Gordonem Ramsaym, to ale Pohlreich vyvrací. "Nesnažím se být jako Ramsay, to ani nejde, ale na jeho pořad se dívám velmi rád," uvedl šéfkuchař pražského Café Imperial.

V prvním díle se pustí do litoměřické diskotéky Hrádek, která provzuje stejnojmennou restauraci. Zdeněk Pohlreich se hned v prvním díle pokusí odhalit žábu na prameni a navrhnout řešení. Po průzkumu terénu a analýze na místě nevybíravým způsobem zaměstnancům vytkne všechny zápory a navrhne řešení.

:. Zdeněk Pohlreich se rád odreaguje s tágem v rucefoto: Novinky/Jakub Kynčl

Přestože se může zdát, že účinkování v show restauraci uškodí, tak to není pravda. Pohlreich jí díky svým schopnostem dokáže za krátkou dobu opravdu pomoci. „Koupil jsem restauraci a chtěl jsem, aby mi poradil profesionál,“ vysvětlil svůj krok majitel Hrádku Karel Vinař.

Větší tlak na zaměstnance podniků, kde pracuje

S Pohlreichem jsme se byli podívat i na další natáčení v Praze a stálo to za to. Blesky lítaly, ostrá slova padala jedno za druhým, ale vše se měnilo k lepšímu velmi svižně.

"Je na restauracích, jestli si z toho něco vezmou. Na nás je vypíchnout a pojmenovat jejich hlavní problémy. Hodně dlouho jsem přemýšlel, jestli do toho vůbec jít, počítám s tím, že to bude klást i větší tlak na zaměstnance v podnicích, kde pracuji, ale oni to zvládnou," řekl Novinkám na jedné z návštěv restaurací Pohlreich.

Reklama

Výběr článků

Načítám