Hlavní obsah

Dana Morávková test inteligence nepotřebuje

PRAHA

Herečka Dana Morávková (37) v oblíbeném televizním pořadu Hádej, kdo jsem! mívá největší úspěch. Dost často uhodne profesi účinkujícího nebo totožnost utajené celebrity. Má snad výjimečné myšlení, nebo nějaký ten trik, jak se prosadit? „Všechno také neuhodnu, ale ta soutěž mě velmi baví,“ řekla absolventka dvou vysokých škol - herectví na DAMU a pak choreografie na HAMU.

Článek

„Těší mě logicky uvažovat o tom, čím je člověk, který přišel do televize, nebo o kterou známou osobnost jde,“ řekla Morávková, která se ale testu svého IQ vyhýbá. „Test inteligence bych si nechtěla dělat, třeba bych byla jeho výsledem zklamaná,“ smála se představitelka mrchy Andrey z Velmi křehkých vztahů.

Její televizní hrdinka je mimořádně chytrá a schopná všeho. A také má teď v seriálu velmi mladého krásného milence.

„To všechno píší slečny Bártů, scenáristky, takže já jsem vlastně jako herečka jejich hračka. Osudy Andrey rozhodně nemohu ovlivnit, ale vlastní ano. Jsem třináct let šťastně vdaná za Petra a nikdy bych nechtěla mít takový nevyrovnaný vztah, kdy starší žena má výrazně mladšího a krásného milence,“ svěřila manželka klavíristy a hudebního skladatele Petra Maláska.

Reklama

Výběr článků

Načítám