Hlavní obsah

Němka volala stokrát na policii, chtěla najít partnera

BERLÍN

Čtyřiačtyřicetiletá Angela Stahlová se sice rozvedla, sama ale dožít rozhodně nehodlá. Jenže nového muže začala hledat trochu bizarní a se zákonem hraničící metodou. Stokrát vytočila nouzové číslo policie a doufala, že se seznámí s nějakým mužem zákona vhodným pro vztah.

Článek

Dva berlínští policisté ženu sice nakonec navštívili, ale s varováním, že ji podobné počínání může přivést do vězení. A pro jistotu jí zabavili z mobilu baterii.

„Varovali jsme ji ve spoustě případů, že používá pohotovostní nouzové číslo nevhodně a mohla by z toho mít vážné problémy se zákony. Nouzové číslo se tak jmenuje přesně proto, že je to služba pro případ nouze, a není to seznamovací agentura. Když někdo nemá partnera, není to stav nouze. Naši policisté to této ženě vysvětlili a ona nám slíbila, že bude kontaktovat vhodnější orgány, které jí naleznou nového přítele,“ uvedla policejní mluvčí z Berlína.

„Byla jsem zoufalá. Nevěděla jsem, kam jinam se obrátit,“ hájila se Stahlová. Na policii však volala prý téměř stokrát a dožadovala se pozornosti s tím, že na skutečnou seznamovací agenturu nemá peníze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám