Hlavní obsah

Monika Absolonová ujíždí na Danu Bártovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

O zpěvačce Monice Absolonové (32) se v poslední době mluvilo hlavně v souvislosti s jejím otcem, který ji fyzicky napadl. Nyní se zdá, že špatné časy pominuly a Monice se opět daří. Má za sebou premiéru v muzikálu Dracula, čeká ji premiéra v Moně Lise a navíc objevila ne jednoho, ale rovnou několik nových ctitelů.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Monika Absolonová.

Článek

Vše začalo na Desce roku, kde Monika vystupovala a kde se také na následném večírku objevila se žlutou růží, která obecně značí žárlivost.

"Dostala jsem ji od kluků z No Name a mám z ní opravdu velkou radost. Kluci seděli za mnou v řadě a už odpoledne na zkoušce mi říkali, že jsem… prostě samé hezké věci. A nakonec jsem od nich ještě dostala růži. Mám z ní velkou radost, protože růže patří mezi mé oblíbené květiny," svěřila se zpěvačka, která přiznala, že kluci z No Name jsou sice fajn, ale její hudební srdce patří úplně někomu jinému.

"Už několik let poslouchám stále dokola Dana Bártu. Jsem z něj úplně hotová. Líbí se mi samozřejmě i jiní zpěváci jako Karel Gott, Péťa Kolář, Dan Hůlka a spousta dalších, ale na Danu Bártovi opravdu ujíždím. Strašně," rozplývala se zpěvačka, kterou 4. - 6. března čekají premiéry muzikálu Mona Lisa, kde hraje hlavní roli. Alternovat ji bude Dasha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám