Hlavní obsah

Boris Becker se v červnu ožení

LOS ANGELES

Bývalý slavný tenista Boris Becker už se jednou s Sharlely Kerssenbergovou zasnoubil. Jenže loni v létě se na čas rozešli. Teď ale jednačtyřicetiletý tenista svou o 11 let mladší lásku požádal o ruku podruhé. A ona souhlasila i s tím, že svatba proběhne už letos 12. června.

Článek

„Chodíme spolu už téměř čtyři roky a prožili jsme si už vzlety i pády,“ přiznal Becker v německém televizním pořadu Wetten, dass…?.

„Minulé léto jsem se vydal špatným směrem, ale ona mě vzala zpět,“ dodal tenista s tím, že v červnu řekne Sharlely ano u oltáře. Becker je zasnouben už podruhé, před lety požádal o ruku Alessandru Meyerovou Wöldenovou, dceru svého bývalého manažera. Po třech měsících od zásnub se ale rozešli.

Jeho exmanželka se má vdávat ve stejný den

Během pořadu Becker pozval na svatbu moderátora Thomase Gottschalka. Dánskou modelku si prý vezme ve Svatém Mořici ve Švýcarsku.

Kerssenbergová pak Gottschalkovi svěřila, že Beckerova bývalá manželka Barbara je z jejich zásnub nadšená a dokonce jim jako první přála vše nejlepší. Ona sama teď žije s belgickým umělcem Arnem Quinzem, s nímž by se prý měla brát ve stejný den.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám