Hlavní obsah

VIDEO: Andrea Verešová ukázala malého Daniela Tobiáše

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Andrea Verešová v pátek odpoledne poprvé vystoupila se svým manželem Danielem Volopichem před média a ukázala svého syna. Daniel Tobiáš se narodil v úterý před devátou hodinou večer v pražské porodnici U Apolináře.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem a synem Danielem Tobiášem

Článek

Andrea Verešová vstoupila do kapličky v porodnici U Apolináře po boku svého manžela Daniela Volopicha, který v náručí držel syna Daniela Tobiáše. To, že se manželovi vyplnil sen, Verešová netajila. Její manžel si totiž přál, aby se mu k dceři Vanese narodil nyní syn. Podle Verešové Vanesa ještě svého malého brášku neviděla a velmi se na něj těší.

:. Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem a synem Danielem Tobiášemfoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

"Do poslední chvíle jsme si nebyli jistí, zda se nám narodí kluk nebo holčička, a tak jsme nakupovali vše spíše neutrální. Každopádně se teď těším na nákupy a stejně tak i můj manžel, který má velkou radost z toho, že má nyní už i syna," řekla na krátké tiskové konferenci Verešová.

:. Andrea Verešova po boku svého manžela zářila štěstím.foto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

:. Andrea Verešová s Danielem Volopichem a synem Danielem Tobiášemfoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

:. Daniel Volopich se synemfoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

"Musím se přiznat, že jsem si to tentokrát užívala. Příjezd byl sice hodně svižný, ale pak už vše probíhalo úplně úžasně a bez potíží. Rodila jsem podruhé a přiznám se, že jsem si to nyní již dokonale užívala a celé mě to naplňovalo obrovským štěstím," řekla médiím šťastná maminka, která pojede se svým manželem domů nejspíše v sobotu, případně až v pondělí.

:. Andrea Verešová s manželem Danielem Volopichem a synem Danielem Tobiášemfoto: Novinky/Ondřej Lazar Krynek

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám