Hlavní obsah

VIDEO: Miss Universe 2008 Dayana Mendozová je v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nejkrásnější žena světa pro rok 2008 Venezuelanka Dayana Mendozová dorazila do Prahy, aby se mohla v sobotu účastnit slavnostního vyhlášení České Miss 2009 a korunovat její vítězku. Venezuelanka je v Praze poprvé a těší se na to, jak si Prahu projde a nafotí.

Článek

Titul Miss Universe získala Dayana Mendozová loni v létě ve vietnamském Nha Trangu. V této nejprestižnější mezinárodní soutěži krásy zazářila také Eliška Bučková, když se probojovala mezi nejlepších patnáct.

:. Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg s ředitelkou soutěže Česká Miss Michaelou Maláčovou a Miss Universe 2008 Dayanou Mendozovou. Foto: Česká Miss

Hned po setkání s médii a Eliškou Bučkovou zamířila Dayana Mendozová do Černínského paláce, kde ji ve 12 hodin přijal ministr zahraničí Karel Schwarzenberg za zavřenými dveřmi. Krátkého setkání se spolu s ní zúčastní ředitelka Miss Universe Annette Cramerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám