Hlavní obsah

Mobilní telefon strávil měsíc v břiše obří tresky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Velmi kuriózní příběh vypráví Brit Andrew Chettle o svém ztraceném a znovu nalezeném mobilním telefonu. Přístroj vytrousil na pláži a voda ho odplavila do moře, kde jej spolkla obří treska. Mobil ale nebyl nenávratně ztracen. V útrobách ryby přístroj přežíval celý měsíc, než šupináče ulovil rybář Glen Kerley. Ten pak telefon z tresky vytáhl a zprovoznil.

Článek

Na konci téměř pohádkové ságy se přístroj vrátil do rukou majitele a je plně funkční. Když Andrew Chettle zjistil, že mobil ztratil, byl zlostí bez sebe. Nedlouho předtím totiž za přístroj zaplatil nemalé jmění.

Asi pět týdnů po ztrátě mobilu mu při nákupech jeho přítelkyně najednou říká: „Tvoje staré telefonní číslo mi volá na mobil!“

Ve sluchátku se ozval jistý Glen Kerley, jenž objevil přístroj v útrobách tresky vážící přes jedenáct kilogramů. Na rybářovo tvrzení, že byl mobil nalezen právě ve střevech ryby, reagoval Chettle dost rozpačitě. Domníval se totiž, že se jedná o nejapný žertík.

O příběhu informoval britský list The Sun s tím, že se majitel se svým ztraceným přístrojem nakonec šťastně shledal.

Reklama

Výběr článků

Načítám