Hlavní obsah

Morgan Freeman má kvůli autonehodě na krku soud

LOS ANGELES

Denmaris Meyerová, která loni v srpnu havarovala ve voze, jenž řídil americký oscarový herec Morgan Freeman, na něj podala žalobu. Podle svých slov se stále nevzpamatovala z prožitého trumatu ani z toho, že ji média označila za Freemanovu milenku, jež rozvrátila jeho manželství.

Foto: Reuters

Herec Morgan Freeman

Článek

„Byla jsem obviněna, že jsem ‚ona žena‘ a že jsem způsobila rozpad manželství pana Freemana. Nic není vzdálenějšího pravdě než toto tvrzení,“ řekla. Freeman v době nehody již nežil se svojí ženou a byl v rozvodovém řízení.

Meyerová tvrdí, že navzdory zprávám v médiích se setkala s Freemanem onu osudnou noc v country klubu, kde povečeřeli se společnými přáteli. Pak se rozhodla jet s Freemanem na jeho ranč, protože byl blíže její práci než dům jejích přátel, kam měla jet původně. Herec ji prý ujistil, že bude mít k dispozici nejen svou ložnici, ale i svůj dům. „Byl dokonalý gentleman a já jsem jeho nabídku přijala,“ cituje její slova agentura Reuters.

Freeman podle Meyerové před jízdou pil alkohol a neměl řízení auta pod kontrolou. Policie ho ale neobvinila z řízení pod vlivem alkoholu. Po nehodě byl čtyři dny hospitalizován, měl zlomenou paži.

Utrpení fyzické i psychické

„Utrpěla jsem četná zranění. Po nehodě jsem byla v bezvědomí. Několik měsíců jsem se o sebe nedokázala postarat,“ řekla Meyerová. „Nebyla jsem schopna vrátit se do práce a po nehodě mám stále problémy jak fyzického, tak citového rázu.“

„Věříme, že se vše vyřeší. Nemám k tomu další komentář,“ reagoval na její slova Freemanův mluvčí.

Meyerová se soudí kvůli náhradě léčebných výdajů, utrpěné bolesti, ušlé mzdě, trvalé neschopnosti a poškození majetku. Konkrétní částka, o kterou se soudí, nebyla zveřejněna.

Reklama

Výběr článků

Načítám