Hlavní obsah

VIDEO: Nic než pravda: Homosexuál nechtěl ranit druhého, stálo je to 100 tisíc

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pondělní pokračování reality show Nic než pravda přineslo další novinku. Po společném soutěžení partnerů se v soutěži objevil dosud nevyužitý jev: Jeden z hostů ve studiu byl napojen na detektor lži a s vidinou peněžní odměny dobrovolně odpověděl na jednu velmi drsnou otázku.

Článek

V pokračování příběhu homosexuální dvojice Dušana Rytíře (31 let) a Vlastimila Marka (35 let) na sebe oba partneři mimo jiné prozradili, že se seznámili na internetu a že ani u jednoho z nich nešlo o lásku na první pohled.

:. Dušan Rytíř a Vlastimil Marekfoto: TV Prima

Dušan se ve studiu rozpovídal i o své kariéře tanečníka v různých travesti show. Oba během soutěže působili poměrně spokojeně a zamilovaně. Nebyl tedy až tak velký šok, když Vlastimil odpověděl záporně na otázku, zda mu na Dušanovi něco zásadního vadí. To byl ovšem kámen úrazu.

Třikrát ano, ve studiu ne

Přestože Dušan jasně kýval hlavou, že existuje něco, co jeho partnerovi vadí, Vlastimil odpověděl, že ne. Polygraf vyhodnotil jeho odpověď jako lživou a oba tak bez koruny vypadli. Vlastimil přitom na detektoru lži na tuto otázku třikrát shodně odpověděl, že mu něco zásadního na jeho partnerovi vadí.

:. Jaroslav Modrianský v pořadu Nic než pravda

Dušana a Vlastimila vystřídal v červeném křesle Jaroslav Modrianský (51 let), vyučený truhlář, který je v současné době nezaměstnaný. Do soutěže se přihlásil především proto, aby se zviditelnil a vyzkoušel si, co vše zvládne a ustojí. Přestože nyní už působí dojmem velmi slušného člověka, ukázalo se, že je v jeho životě dost věcí, jež se mu ustát nepovedly.

Alimenty neplatí

Jaroslav byl celkem čtyřikrát odsouzený a dohromady si odseděl téměř deset let.  Velmi zvláštní postoj má Jaroslav i ke své rodině. Z rozvedeného manželství má dvě téměř dospělé děti, ale striktně odmítá platit alimenty s odůvodněním, že když nemá právo děti vídat, není proč platit.

:. Jaroslav Modrianskýfoto: TV Prima

Poprvé v historii soutěže se do dění ve studiu aktivně zapojil i patron, Jaroslavův bratr Josef. Stalo se to ve chvíli, kdy se začínalo jasně ukazovat, že jsou vztahy mezi Jaroslavem a jeho dvěma sourozenci, Josefem a Ivetou, značně pokroucené.

Sestra nesestra

Bratr Josef se nechal připojit na detektor lži a s vidinou výhry 10 tisíc korun za pravdivě zodpovězenou otázku, svolil k odpovědi na dotaz, zda si myslí, že by bylo pro jejich rodinu lepší, kdyby se Jaroslav nenarodil. Josef ukázal dobrou vůli a odpověděl, že ne, přestože sestra Iveta jasně čekala opačnou odpověď. Detektor lži jí dal za pravdu a jeho odpověď vyhodnotil jako lživou. O podivných vztazích v Jaroslavově rodině se dozvíme více v příštím díle.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám